De Makingof
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verzeker uw bedrijfsauto’s met een bedrijfsautoverzekering

Rijden uw medewerkers dagelijks het land door? Of gaat u zelf regelmatig op bezoek bij klanten en gebruikt u daarvoor een bedrijfsauto? Dan is een bedrijfsautoverzekering onmisbaar. De verzekeraar vergoedt in dat geval de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Het is echter begrijpelijk dat u niet te veel wilt betalen voor uw premie. Maar hoe vindt u nu een polis tegen een scherpe premie? Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Benader dan Poliscounter. Zij helpen u met het vergelijken van verzekeringen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming.

Vul uw bedrijfsautoverzekering aan met aanvullende modules

Het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering gaat niet over één nacht ijs. Er zijn tal van verzekeringsmaatschappijen, verschillende premies en diverse extra modules die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Bij aanvullende modules kunt u denken aan pechhulp bij pech onderweg, een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, een mobiele apparatuurverzekering, een no-claim beschermer en een verhaalrechtsbijstandsverzekering. Afhankelijk van uw situatie adviseert Poliscounter u graag welke aanvullende module past bij uw onderneming.

Ontvang unieke extra’s als u een bedrijfsautoverzekering afsluit

Wilt u via Poliscounter aanbieders van verzekeringen vergelijken? En heeft u besloten om via deze specialist een bedrijfsautoverzekering af te sluiten? Dan is het goed om te weten dat u van unieke extra’s profiteert, waardoor het afsluiten van een verzekering wel erg aantrekkelijk wordt. Wij lichten graag een aantal punten voor u uit. Zo ontvangen zowel jonge als ervaren bestuurders een no-claim korting die kan oplopen tot 85% en u ontvangt een speciaal kortingsarrangement. Dit zijn slechts een aantal unieke extra’s waar u van profiteert. Benieuwd naar het volledige pakket? Neem dan contact op met Poliscounter en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!