De Makingof
Image default
Links / Index

Wat is linkbuilding?

Heb je de term linkbuilding al eens horen waaien, maar weet je er het fijne niet van? Dat is jammer, want als je weet wat linkbuilding is, kan je er ook fenomenale resultaten mee boeken. Als specialist in linkbuilding leggen we je even in een notendop uit wat linkbuilding is en wat je ermee kan bereiken.

 

Het begrip linkbuilding

Linkbuilding is eigenlijk niet meer dan het opbouwen van backlinks. Dit zijn links die van andere websites doorverwijzen naar je eigen website. Let wel, als je over linkbuilding spreekt, spreek je over relevante en kwalitatieve links. Vroeger was dit minder belangrijk, maar als je tegenwoordig linkbuilding op een foute manier inzet wordt je gestraft met een Google penalty. Dit kan zware gevolgen hebben voor je website en dus je onderneming. Het spreekt voor zich dat als je je momenteel nog afvraagt wat linkbuilding is, je dit klusje beter aan een linkbuilding professional als Link Optimizer overlaat.

 

Hoog in Google met linkbuilding

De eerste vraag mag dan, wat is linkbuilding, zijn, de volgende vraag is dan natuurlijk: wat brengt het mijn onderneming bij? Kwalitatieve linkbuilding brengt je hoger in de zoekresultaten van Google. Elk bedrijf wil toch op de eerste pagina staan met zijn producten en of diensten? Een gezond linkprofiel, met relevante links naar je website maakt dit mogelijk. Let wel het vermijden van negatieve links – link detox – is minstens zo belangrijk om je profiel gezond te houden.

 

Technische termen netjes uitgelegd

Heel wat linkbuilders houden het antwoorden op de vraag: wat is linkbuilding, bewust vaag. Bij Link Optimizer geloven we in transparantie. Je vindt dan ook het Linkbuilding Woordenboek met alle technische termen, netjes uitgelegd op onze site. Linkbuilding is niet echt magie, maar vakwerk waarmee je op middellange termijn resultaten kan boeken in Google. Wil je meer weten over linkbuilding, wat het is en wat de mogelijkheden zijn, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. Wij schieten ook jouw onderneming met plezier de hoogte in.

http://www.linkoptimizer.be/nl/linkbuilding-woordenboek/