De Makingof
Image default
Aanbiedingen

Schadebeheerder Automotive

Als Schadebeheerder Automotive speel je een sleutelrol binnen de Business Line Transportation, waarbij je gespecialiseerd bent in de auto-industrie. Deze positie betreft de controle, inspectie en afhandeling van schadeclaims en vereist een combinatie van technische kennis, juridische inzichten en uitstekende communicatievaardigheden.

Jouw Verantwoordelijkheden:

  1. Dossierbeheer: Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van schadedossiers van begin tot eind. Dit omvat het openen, beoordelen en sluiten van claims, en het zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van alle stappen.
  2. Inschakelen van Experts: Voor complexe zaken stel je experts aan om de schade te beoordelen en rapporten op te maken die helpen bij het vaststellen van de schuld en verantwoordelijkheid.
  3. Communicatie: Je onderhoudt regelmatig contact met alle betrokken partijen, waaronder claimanten, verzekeraars en internationale vertegenwoordigers, om de voortgang van dossiers te bespreken en te coördineren.
  4. Afhandeling en Vergoeding: Je houdt toezicht op de liquidatie van de schadedocumenten en zorgt voor een juiste vergoeding aan de betrokken partijen conform de geldende polisvoorwaarden en wettelijke vereisten.

Jouw Profiel:

  • Opleiding: Een bachelordiploma in rechtspraktijk, verzekeringen of een aanverwante discipline, of gelijkwaardige ervaring in schadebeheer, specifiek binnen de automotive sector.
  • Taalvaardigheden: Uitstekende beheersing van het Nederlands, met goede kennis van het Frans en Engels. Kennis van het Duits is een significante meerwaarde.
  • Professionele Vaardigheden: Je bent verantwoordelijk, kunt goed samenwerken binnen een team en beschikt over sterke managementvaardigheden.

Ons Aanbod:

  • Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen een dynamische en internationale werkomgeving.
  • Een aantrekkelijk salarispakket dat past bij jouw kennis en ervaring, inclusief voordelen zoals maaltijdcoupons en groepsverzekeringen.
  • Je werkt samen met een team van professionele en gemotiveerde collega’s in ons kantoor in Antwerpen.

Deze functie als Schadebeheerder Automotive biedt je de mogelijkheid om je expertise in de verzekeringssector verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de efficiënte en rechtvaardige afhandeling van claims in een sector die constant in beweging is. Je speelt een directe rol in het minimaliseren van de impact van incidenten voor zowel individuen als bedrijven, wat zorgt voor een zeer bevredigende professionele ervaring.

https://www.jobagence.com/2023/12/

 

Schadebeheerder Automotive

Business Line Transportation richt zich op de auto-, scheepsbouw-, spoor- en ruimtevaartindustrie en levert maatwerk op het gebied van controle, inspectie en schadebehandeling. Het groene kaartteam in Transport is een BA Auto-correspondent / vertegenwoordiger van een buitenlandse verzekeringsmaatschappij, zodat het internationale claims, eigendoms- en letselschadeclaims kan afhandelen. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een claimmanager.

Jouw verantwoordelijkheden

Je werkt in ons kantoor in Antwerpen.

U bent verantwoordelijk voor de volledige verwerking van uw eigen bestanden van A tot Z.

Hiervoor dient u de nodige maatregelen te nemen, zoals het aanstellen van experts, het beoordelen van verantwoordelijkheden, aandacht besteden aan de liquidatie van documenten en het vergoeden van partijen.

U heeft regelmatig contact met de partijen en met het representatieve internationale schadebehandelingskantoor in België.

Jouw profiel

Je hebt een bachelordiploma rechtspraktijk / verzekering of een gelijkwaardig diploma behaald door ervaring.

Je hebt relevante ervaring opgedaan in schadebeheer (automotive).

Je hebt een goede kennis van het Nederlands, maar ook Frans en Engels. Duits kennen is een groot voordeel.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Je bent een teamspeler.

Je bent sterk in management.

Ons aanbod

Binnen het bedrijf kun je rekenen op een verantwoordelijke functie, een prettig team van collega’s en aantrekkelijke salarispakketten, die helemaal passen bij jouw kennis en ervaring (zoals maaltijdcoupons, groepsverzekeringen etc.).

 

 

interim administratief medewerker

callcenter bijbaan

 

https://www.administratieve-medewerker.be/2021/11/selectieprocedures.html