De Makingof
Image default
Woning en Tuin

COMMERCIËLE LED-LAMPEN EN LED-VERLICHTING

LED verlichting is een van de grootste energiebesparing innovaties die momenteel beschikbaar zijn op de markt, met name voor commerciële ruimten. Verlichting is een van de meest voorkomende toepassingen in elk bedrijf. Vervanging van bestaande verlichting door LED kan ervoor zorgen dat elektriciteit kosten met maximaal 90%, afhankelijk van de bestaande armaturen dalen. LED lampen is nu beschikbaar als vervanging voor alle traditionele lampen.

 

Retail

Met het juiste licht kan je voedsel boerderij vers laten lijken. Er zijn honderden commerciële LED-armaturen en lampen om uit te kiezen, en, als u rond zoekt, zal u snel uw keuze vinden.

Hotels

In de hotellerie is een strategisch verlichte omgeving het verschil tussen een ontevreden gast en een trouwe terugkerende klant. Nu kunt u gastvrij en indrukwekkende ervaringen creëren voor uw gasten.

 

Kantoren

Veel werkplekken zijn tegenwoordig complexe omgevingen, en de meeste soorten werk vereisen een hele spectrum van visuele taken. Dit is waarom het belangrijk is om goed verlichte en productieve werkplekken met de juiste LED-lampen te creëren.

Het is makkelijker en goedkoper geworden dan in het verleden om over te schakelen naar een efficiënte en effectieve oplossing voor kantoorverlichting. LED kan verblinding verminderen op beeldschermen, bieden lage illuminatie contrasten, en verlagen ook de kosten. Het juiste verlichtingssysteem kan invloed uitoefenen op de emoties van mensen op het kantoor – hoe zij hun ruimte zien, hoe ze beginnen aan hun werkdag, en hoe zij eindigen.

Wanneer u overschakelt naar commerciële LED lampen en verlichting, kunt u een drastische energiebesparing verwachten, lagere operationele kosten zien, en uiteindelijk zo de omzet zien verhogen.

http://www.leds-depot.be/