De Makingof
Image default
Beauty en verzorging

Tepeltatoeage

Tepeltatoeages bij Karen Sarasin!

Vrouwen die te maken gehad hebben met borstkanker en daarbij een borstamputatie hebben moeten ondergaan, kiezen steeds vaker voor een borstreconstructie. Minstens even belangrijk als de reconstructie van de borst zelf, is het herstel van de tepel. Dankzij dermatopigmentatie kan een tepel op een zeer natuurlijke wijze gereconstrueerd worden om zo de nieuwe borst af te werken. De tatoeage kan geplaatst worden op een reeds aangebrachte tepel, of er kan door middel van 3D technieken een tepel gecreëerd worden.

Voor het tatoeëren wordt gebruik gemaakt van semi-permanente pigmenten die ongeveer 5 jaar in de huid blijven zitten. De gebruikte pigmenten zijn 100% biologisch afbreekbaar en daardoor gegarandeerd onschadelijk voor de gezondheid. Er zijn verschillende kleurtinten mogelijk, zodat de kleur van de nieuwe tepel zo dicht mogelijk aansluit bij de natuurlijke kleur. Met 3D technologie wordt gezorgd voor reliëf en schaduwen, om zo een nog natuurlijker resultaat te bekomen. De tepeltatoeages worden aangebracht door toonaangevende plastische chirurgen met jarenlange vakkennis en specialisatie in borstreconstructies.

Al na 2 behandelingen kan men het gewenste resultaat bekomen, behandelingen die doorgaans terugbetaald worden door de mutualiteit. Afhankelijk van het ziekenfonds kan zelfs tot 100% van de kostprijs vergoed worden. Een goed aangebrachte tepeltatoeage maakt de gereconstrueerde borst helemaal af en zorgt ervoor dat de patiënte zich terug vrouwelijk en mooi kan voelen, zeker wanneer het verschil met de oorspronkelijke situatie zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Contacteer Karen Sarasin eens via dermatopigmentatie.be en je zal versteld staan van het resultaat!

http://dermatopigmentatie.be/