De Makingof
Image default
Dienstverlening

De stijl van oldschool gezet in een tattoo bij deze tattooshop in Antwerpen

Dwaalt er al voor langere tijd het idee door jouw hoofd om een tattoo te laten plaatsen in de stijl van oldschool en wil je dit graag laten uitvoeren door een gespecialiseerde tattooartiest die werkt in een nette tattooshop in Antwerpen of Hasselt? En wil je dit idee binnenkort omzetten in werkelijkheid? Leer dan zeker Cirusso Art kennen. Zij zijn gesitueerd op vijf locaties doorheen Vlaanderen en werken enkel samen met de allerbeste artiesten. Daardoor kan je er zeker van zijn dat elke stijl en genre tattoo tot in de puntjes verfijnd en goed wordt geplaatst op jouw lichaam. Zeker de oldschool stijl is een geliefde stijl die vaak geplaatst wordt in deze studio.

Hoe een tattoo in de stijl van oldschool herkend wordt

De stijl oldschool in tattoos is gekend om zijn beïnvloeding door de beperkingen van de tijd waarin ze ontstaan zijn. Dit zorgt voor een combinatie van een beperkt kleurgebruik van enkel de kleuren rood, blauw, groen en geel samen met dikke lijnen, zonder schaduwvorming. Deze uitgesproken stijl zorgt voor een tattoo die sterk is in zijn eenvoud en die perfect geplaatst wordt in deze tattooshop in Hasselt of Antwerpen. Symbolen zoals marinesymbolen, nautische symbolen, vogels, vlinders, dieren en simpele rozen worden regelmatig gebruikt, net zoals letters. Oldschool is een vintagestijl die zijn charme al sinds lange tijd verdient heeft in de tattoowereld. Een tattoo laten zetten in deze stijl in de tattooshop van Cirusso Art die onder andere in Hasselt en Antwerpen gesitueerd is, is de beste beslissing die u kan nemen.

Leg een afspraak vast voor jouw volgende tattoo

Oldschool tattoo’s stralen een authentieke stijl uit waarbij in elke tattoo een bepaalde betekenis verwerkt zit. Kies een design dat past bij jouw eigenheid en wat je wilt uitstralen. Bepaal waar je hem wilt laten zetten en beslis om een afspraak vast te leggen bij Cirusso Art. Verzorg hem goed nadat hij gezet is en u zal voor lange tijd genieten van het prachtige eindresultaat van jouw tattoo uit Hasselt.