De Makingof
Image default
Woning en Tuin

Een vastgoedstylist betekent vele voordelen voor jou

Wanneer je je woning gaat verkopen, dan wil je het liefst dat dit snel gebeurt. Het is niet fijn om voor lange tijd vele mensen rond te leiden in je pand en hen te vertellen over de plaats, om telkens weer te horen dat ze niet geïnteresseerd zijn. Een mogelijke reden waarom dit blijft voorkomen, is het feit dat uw woning helemaal leegstaat. Zonder meubels of enige vorm van interieurontwerp spreekt een huis of appartement niet echt aan en moeten de geïnteresseerden hun fantasie gebruiken om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Maar wat als je dit nu snel en eenvoudig kunt oplossen? Dat kan door gebruik te maken van een vastgoedstylist van IntraStijl.

Een specialist in interieur en decoratie

Een vastgoedstylist van IntraStijl kan een hele meerwaarde bieden voor jouw woning. Als specialist in het ontwerpen van mooie interieurs en het verzorgen van een levendige sfeer in uw leefruimtes, gaat u samen met hem/haar door de verschillende kamers. Deze persoon biedt telkens tips waarmee jij al snel een veel fijnere sfeer kunt creëren. Het is namelijk goed om te weten dat %75 van potentiële kopers niet verder kijkt dan de bestaande inrichting van een huis of appartement wanneer zij een beslissing nemen. Met een goede styling ga jij veel meer interesse wekken en daardoor sneller je woning kunnen verkopen tegen een mooie prijs. Bij IntraStijl zetten ze tijdelijk meubilair in om deze levendige sfeer te verwezenlijken. Met echte of kartonnen meubelen kun je je ruimtes gaan inrichten.

Neem contact op met dit bedrijf

Bij IntraStijl krijg je met een vastgoedstylist een echte vakbekwame medewerker aan je zijde die verstand heeft van zaken. Twijfel daarom niet om contact op te nemen met deze mensen en hen te laten weten wat jij nodig hebt. Of je nu een groot huis hebt of een compact appartement; zij staan altijd voor je klaar.

https://www.intrastijl.be/