De Makingof
Image default
Eten en drinken

Geniet met het hele feestgezelschap van een mobiele frituur

Als u een grootschalig evenement of feest organiseert, dan zijn er enkele dingen essentieel om voor uw gasten te zorgen. U wilt namelijk ervoor zorgen dat hun basisbehoeften zijn voorzien met voldoende eten en drinken. Toch kan een traiteur veel geld kosten en betekent dat niet altijd dat iedereen tevreden zal zijn met het eten. U zoekt wellicht iets dat iedereen altijd lekker vindt en wat simpel vanuit het vuistje te eten is. Kijk dan niet verder dan de mooie tradities van ons eigen land! Wie geniet er namelijk niet van een heerlijk pak frieten met een lekkere snack? Friet & Co brengt de geneugten van een échte frituur aan huis met hun mobiele frituur. Daarmee tovert u een glimlach op iedereens gezicht.

Genoeg voor iedereen

De mobiele frituur die u aan huis kunt laten komen van Friet & Co brengt vele voordelen met zich mee. De voornaamste hiervan is dat er voldoende eten is voor heel uw gezelschap. Als u deze service inschakelt, dan geniet u standaard van twee uur lang frieten en snacks naar wens van de frietmobiel. Het personeel is opgeleid volgens de regels van de kunst en werkt in de meest hygiënische omstandigheden om de goudbruine artisanale frietjes in de traditionele puntzak aan uw gasten te overhandigen. Voor de snacks krijgt u de keuze uit drie formules die telkens een ander assortiment aan snacks bevatten. Dit assortiment is het keuzemenu waaruit uw gasten kunnen kiezen. Verken daarom de opties en ga voor de formules waarmee u ongetwijfeld iedereen tevreden stelt.

Reserveer tijdig op voorhand

Wilt u dat de mobiele frituur aan huis van Friet & Co bij uw volgende evenement aanwezig is? Neem dan contact met hen op en reserveer op voorhand een datum en tijd waarop ze mogen langskomen. Op die manier kunt u alvast aftellen naar het moment wanneer u die heerlijke artisanale frietjes gaat proeven!