De Makingof
Image default
Eten en drinken

Een flexibele en heerlijke catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een grootschalige feestelijke gelegenheid. Een van de kernaspecten hierin is het voorzien van eten en drinken voor uw gasten. Met heerlijke catering van een flexibele traiteur zorgt u ervoor dat alle gasten op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest tevreden zullen zijn. Bij JÖRD kunt u hierin kiezen uit verschillende formules. Elk feest is anders uiteraard en hierin luisteren de medewerkers graag naar uw visie. Hoe ziet u het feest verlopen? Is er een feest waar u naartoe bent gegaan waarbij de catering u enorm aansprak? Leg dit allemaal voor aan de mensen van JÖRD en zij kijken hoe ze uw beeld van het perfecte feest invullen. Uw gasten zullen gegarandeerd genieten van fenomenaal eten en drinken.

Welke formule kiest u?

Om reeds een beeld te krijgen van wat mogelijk is bij JÖRD, bieden zij verschillende formules aan om uit te kiezen. Zo is de traditionele à table service uiteraard mogelijk. Hierbij hoeven uw gasten enkel aan tafel te zitten en worden de verschillende gerechten door de medewerkers opgediend. Het is hierbij mogelijk om grotere sharingdishes op tafel te zetten. Zodoende geniet iedereen van kleinere hapjes, maar eten ze uiteindelijk een grotere variatie aan gerechten. Dit effect werkt eveneens bij buffetten, wat ook mogelijk is als catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest bij deze traiteur. De keuze is dan volledig aan de gasten hoeveel ze eten en wat ze precies op hun bord leggen. Is uw feest een eerder dynamische aangelegenheid, met statafels en vrijheid voor alle gasten om zich te mengen onder elkaar? Dan is de walking dinner waarschijnlijk ideaal.

De keuze is volledig aan u

JÖRD is zonder twijfel de juiste keuze als traiteur voor een zorgeloze en heerlijke catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Zij staan open voor al uw ideeën waardoor het eten en drinken volledig volgens wens wordt gekozen en geserveerd. Laat dit aspect van uw feest dus over aan deze vaardige handen. Neem contact met hen op voor meer informatie of om hen in te schakelen voor uw volgende gelegenheid.