De Makingof
Image default
Bedrijven

Hoe het beste een autowrak of schadeauto verkopen

Heeft u een autowrak of schadeauto en wilt u die verkopen? Wij vertellen u hoe dat het snelst en het makkelijkst gaat met het beste resultaat! Het geheim zit hem in het vinden van de juiste kopers. Aanmelden bij een 2de hands site gaat geen resultaat opleveren omdat je dan alleen met particulieren te maken krijgt, en die hebben geen interesse in een autowrak of schadeauto. Je moet hiervoor naar een specialist, dus een gespecialiseerde autoveiling. Wat een autoveiling is en doet leest u hieronder.

 

De autoveiling

Een autoveiling is de verbindende schakel tussen een aanbieder die van zijn auto af wilt geraken, en autobedrijven die op zoek zijn naar een schadeauto of autowrak. Deze bedrijven zijn bij de autoveiling aangesloten en kijken continu in de veiling of er een nieuw voertuig is aangemeld. Wanneer dit het geval is, en de auto voor hen interessant is, dan kunnen ze een bod uitbrengen. In de veiling wordt continu geboden waardoor de prijs ook oploopt. Bedrijven kunnen tussendoor hun bod verhogen wanneer ze het voertuig graag willen hebben. Bij autoveiling Besteautobod duurt de veiling slechts 24 uur. Wanneer de veiling sluit kan er niet meer geboden worden en wordt het hoogste bod naar de aanmelder gestuurd. Het bod is voor de aanmelder vrijblijvend. Bevalt het bod dan kun je dus akkoord gaan en direct het autowrak of de schadewagen verkopen. De afspraak is dat alle aangesloten autobedrijven het voertuig ook komen ophalen. Dit is gratis zodat de verkoper geen ongemak heeft of geconfronteerd wordt met extra kosten om van de auto af te geraken.

 

Geen kosten, geen gedoe

De autoveiling van Besteautobod is gratis en vrijblijvend. Zonder dat je een verplichting aangaat of kosten maakt, kunt u dus een wagen aanmelden om te zien hoeveel daarop geboden wordt. Alleen wanneer de prijs hoog genoeg is kunt u besluiten het autowrak of schadewagen te verkopen. Gaat u akkoord dan is de auto verkocht en spreekt u af wanneer de overdracht plaatsvindt. Aanmelden kan hier: https://besteautobod.be/autowrak-verkopen/

 

Alle opkopers bij elkaar

De veiling combineert de kracht van alle schadeauto en autowrak opkopers bij elkaar. Nagenoeg alle autobedrijven in België zijn hierbij aangesloten. U ontvangt niet alleen de best haalbare prijs, maar kunt uw wagen ook in 1 dag verkopen. De wagen wordt bij u thuis opgehaald en bent er zonder gedoe vanaf!