De Makingof
Image default
Bedrijven

hulp met loon

Heeft u wel eens oneindigheid gehad met uw werknemers betreft salaris? Dit komt vaker voor dan u denkt. Één op de vier bedrijven heeft er namelijk wel eens problemen over. Financiële zaken zoals dit moeten goed en zorgvuldig afgehandeld worden zodat er geen spanning komt op de werkvloer en zodat u gewoon verder kan met de belangrijkere zaken: uw werk!

En zelfs als u met Raet werkt kunt u ons gemakkelijk inschakelen. Dankzij onze loonwijzer kunt u gewoon verder gaan met uw dagelijkse bezigheden, en ons alleen inzetten wanneer u dit zelf nodig acht. Op deze manier doet u toch alles zelf, wij sturen u slechts in de goede richting. Door het gebruik van youforce kunt u gemakkelijk het salaris laten berekenen. Moet u speciale handelingen doen zoals aanpassingen in salaris maken of verwerken met terugwerkende kracht? Geen probleem. U kunt veranderingen op ieder moment maken en direct in laten gaan. Eventuele effecten, zoals loonheffing, worden automatisch toegepast. Daar hoeft u zich dus ook geen zorgen om te maken.

Ook met uw loonberekening kunnen wij u goed te hulp staan. Hier geeft u wel net iets meer de touwtjes uit handen, maar u weet wel zeker dat ze in de goede handen terecht komen. Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring en voorgaande klanten zijn altijd tevreden geweest. En als dit niet het geval was, zochten wij samen met hun een oplossing die voor beide partijen geschikt was. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u een goede ervaring bij ons krijgt. Of op zijn minst waar voor uw geld.

Mocht u geïnteresseerd zijn geworden in onze diensten raden wij u aan om zo snel mogelijk naar onze website te gaan, ons even een belletje te geven of om ons een mail te sturen. Al onze contactgegevens staan vermeld op onze website. Dus dat is uw laatste zorgen!

https://www.cbbs.nl/