De Makingof
Image default
Alarmsysteem

Is jouw beveiligingssysteem gedateerd?

Is jouw beveiligingssysteem gedateerd?

Onlangs werd ontdekt dat George H.W. Bush niet veilig woont Het 20-jarige huisbeveiligingssysteem van Bush was al meer dan een jaar kapot.

Deze recente gebeurtenis heeft veel gebruikers van het thuisbeveiligingssysteem die zich afvroegen: “Hoe lang gaat mijn beveiligingssysteem mee?”

Het korte antwoord: als het goed wordt bijgehouden en bijgewerkt en de technologie bestaat om het te repareren als dat nodig is, kan een beveiligingssysteem 20 jaar of langer meegaan. Toekomstige upgrades kunnen echter een uitdaging zijn voor deze oudere systemen omdat technologie snel vooruitgaat.

Hoe lang kunnen beveiligingssystemen mee?

Panelen van beveiligingssystemen, inclusief sensoren, blijven jarenlang in goede staat als ze goed worden onderhouden. Back-upbatterijen die in elk systeem worden gebruikt, moeten echter vaak worden getest en om de drie jaar worden vervangen. Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet uw provider regelmatig de werking van het systeem testen en signalen ontvangen aan de centrale meldkamer.

Bij Lock Secure voeren we bijvoorbeeld elke 30 dagen een timer uit om te zorgen voor een goede communicatie tussen het systeem en het meetstation. Als een systeem niet naar behoren functioneert – misschien als gevolg van een blikseminslag of een andere daad van de natuur, nemen we proactieve maatregelen om het weer online te krijgen.

Hoewel veel huiseigenaren hun beveiliging bijwerken binnen een periode van 20 jaar, kiezen sommigen ervoor om vintage systemen op hun plaats te houden. Uiteindelijk, zolang het goed wordt onderhouden, is een ‘oude’ nog steeds een ‘goodie’, die hetzelfde niveau van bescherming biedt als in de jaren ’90.

Systeembewaking en -onderhoud

Terwijl sommige beveiligingsbedrijven contracten aanbieden die jaarlijkse inspectiediensten omvatten, wordt de regelmatige systeemtest vaak overgelaten aan de huiseigenaar. Houd elke zeven tot tien dagen uw thuisbeveiligingssysteem in de gaten om te zorgen dat de alarmen naar behoren werken.Brandmeld- en koolmonoxidesensoren moeten ook regelmatig worden gecontroleerd en eenmaal per jaar worden getest door door NICET gecertificeerde technici. NFPA vereist dat alle huishoudelijke brandalarmen op jaarbasis worden geïnspecteerd.

Oud versus nieuwe technologieën

Oudere beveiligingssystemen zijn typisch bedrade, verzendende signalen voor centrale stationbewaking via gewone oude telefoondienst (POTS) lijnen. Hoewel een bekabeld systeem effectief is als het goed wordt onderhouden, biedt het niet dezelfde mogelijkheden voor huiseigenaren als draadloze technologie kan bieden. Mobiele mogelijkheden hebben de manier veranderd waarop huiseigenaren de veiligheid van het huis regelen.

Houd bij het kiezen tussen bekabelde of draadloze beveiligingssystemen rekening met belangrijke verschillen:

Tijd voor een upgrade

Als uw gezin klaar is om uw thuisbeveiligingssysteem bij te werken, neem dan contact op met uw provider om de aanbiedingen te evalueren die het beste aansluiten op uw behoeften en budget. Moderne beveiligingsmogelijkheden bieden huiseigenaren ongekende niveaus van gemak en controle.

Hoewel factoren als de grootte van het huis en het beveiligingssysteem de installatietijd kunnen aanpassen, kan een standaardopstelling voor de klant dezelfde dag of binnen 48 uur worden voltooid. Neem contact op met een expert van Vectorbeveiliging om een ​​beveiligingsupdate te bespreken die perfect is voor uw gezin.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag