De Makingof
Image default
Aanbiedingen

Nu verkopen = Afschrijving voorkomen

hoe auto verkopen

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Bij het binnenkomen van uw autodealer lijkt hij uw nieuwe accessoires onder de stof met het merklogo op de stof te hebben verborgen. Champagne is erg koud en heeft een bos bloemen voor je verzameld. Als je de deur voor het eerst opent nadat de autoruit is opengegaan en binnenkomt, ruik je de heerlijke geur van de nieuwe auto en ga je naar binnen, dan denk je: “Dit kan niet beter!”. Dan rolt de garagedeur open, je start de motor, zet hem eerst in, accelereert en zet de drempel uit …

Vervolgens heb je een jaar witte bonen in ketchup gegeten, je Autogids-abonnement opgezegd en gloednieuwe auto’s die al eeuwen niet op vakantie zijn geweest, en plotseling werd de waarde met enkele duizenden euro’s verlaagd … “afschrijving” heet dit Onaangenaam fenomeen, het domineert in jonge auto’s. Als autobezitter heb je er elk jaar mee te maken, want vooral in de eerste jaren van de auto wordt hij al snel minder waardevol. Dit probleem kan echter vakkundig worden aangepakt. Is hij eigenlijk maar een jaar en twee maanden oud?

Een handige truc om devaluatie tijdens het nieuwe jaar te voorkomen, is om de auto op oudejaarsavond te verkopen. Dit kan zeer financieel voordelig zijn, waardoor u uw afschrijvingskosten zo laag mogelijk kunt houden. Op deze manier kunt u in het nieuwe jaar meer nieuwe auto’s overhouden!

Wilt u het afschrijvingsproces enigszins vertragen? We hebben ook enkele tips:

Verzorg het interieur van de auto. De items die tijdens de secundaire serviceperiode worden vervangen of onderhouden, verschillen per auto. Het wordt aanbevolen om eenmaal per jaar of elke 20.000 kilometer een onderhoudsbeurt te geven. Vervolgens wordt uw auto op ongeveer 20 punten gecontroleerd en is het ook mogelijk om het filter en de bougie te vervangen. De uitvoeringsfrequentie vindt u in de onderhoudshandleiding.

Besteed aandacht aan het uiterlijk van de auto. Stofzuigers en autowasmachines zijn ongetwijfeld vrienden van uw auto. Gebruik ze regelmatig want niet alleen ziet uw auto er schoner uit, maar ook de lak en bekleding gaan langer mee. Zorg er daarom voor dat u ze regelmatig laat weken, vooral wanneer de vogels hun behoefte hebben, u parkeert ze vaak onder de bomen of strooit water op winterwegen. Heb je een hond? Plaats het altijd op een speciaal rooster om beschadiging van de stoel te voorkomen.

Straf geen auto’s. Accelereer wanneer u start, trap het rechter pedaal te diep in terwijl de motor nog koud is en trap onbewust het rem- of koppelingspedaal in tijdens het rijden, dit zijn allemaal adviseurs. Veel mensen hebben onvrijwillige gewoonten waardoor bepaalde onderdelen veel sneller verslijten. Let daarom goed op uw rijstijl en werk zo nodig uw kennis bij tijdens het trainingsproces. Dat is ook heel interessant!

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/we-kopen-autobe/