De Makingof
Image default
Dienstverlening

Ontdek dé specialist in verhuur van licht en geluid

Een speciale gelegenheid vraagt om een sfeer die nog lang zal nazinderen bij de aanwezige gasten. Hoe u dit precies kan verzekeren? Met de juiste verhuur van licht en geluid komt u al een heel eind. Prachtige verlichting, muziek aangepast aan het feestje en andere installaties behoren tot het vakgebied van Pro Industries uit Turnhout. Van het kiezen van de juiste licht-en geluidmogelijkheden tot het ophalen van het materiaal achteraf, deze professionals zijn dé expert in de verhuur van licht en geluid!  

Ontdek de flexibele aanpak van het bedrijf

Niet elk verhuurbedrijf weet van aanpakken wanneer u op zoek bent naar sfeervolle verlichting en kwaliteitsvolle geluidsinstallaties. Pro Industries overloopt samen met u de mogelijkheden van de gekozen locatie, de technische aspecten en het sfeerbeeld dat u wil creëren. Enkel zo bent u helemaal zeker van de verhuur van licht en geluid dat bij het event past. Het ruime aanbod aan professionele materialen maakt het mogelijk om de verhuur van licht en geluid zo goed mogelijk aan uw omgeving aan te passen. Misschien is het zelfs een goed idee om te investeren in een bepaalde installatie wanneer u meerdere evenementen per jaar organiseert. Reken gerust op hun deskundig advies, het bedrijf heeft namelijk meer dan 30 jaar ervaring in de evenementensector.

Zo contacteert u het professioneel team

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de verhuur van licht en geluid? Maak elk event geslaagd en doe beroep op de vriendelijke aanpak van Pro Industries. De medewerkers uit (Oud-) Turnhout geven u het meest eerlijke advies. Natuurlijk kunt u rekenen op een voordelige prijs wanneer u interesse hebt in de verhuur van licht en geluid. Loopt er toch iets mis met de installaties? Maak u geen zorgen, u kan 24/7 rekenen op technische bijstand om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

https://www.proindustries.be/home/