De Makingof
Image default
Bedrijven

Op een milieuvriendelijke manier warmte opwekken met een stoomketel

Moet u voor uw bedrijfsprocessen warmte opwekken of stoom genereren? En wilt u hierbij zo min mogelijk energie verbruiken? Dan is een stoomketel van Machinefabriek Novum dé oplossing. De specialisten van Novum blijven hun stoomketels ontwikkelen, waardoor deze ketels voldoen aan de strenge milieueisen en steeds minder energie verbruiken. Een industriële stoomketel van Novum is gebaseerd op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe, wat de ketel duurzamer maakt dan andere typen stoomketels. Samen met u ontwikkelen de specialisten van Novum graag precies de stoomketel die aan al uw eisen voldoet. Door hun technisch inzicht, kennis en ervaring weten zij innovatieve oplossingen te bedenken én uitstekend toe te passen. Zo krijgt u voor een aantrekkelijke prijs gegarandeerd de duurzame stoomketel die u nodig heeft.

Lagedruk en hogedruk stoomketels van uitstekend kwaliteit

Novum ontwerpt en fabriceert zowel lagedruk als hogedruk stoomketels. In de machinefabriek in Oss worden al 65 jaar ketels en warmte-technische apparaten geproduceerd. De experts van Novum bouwen dan ook stoomketels van de hoogste kwaliteit. In de laatste 20 jaar hebben zij ketels ontwikkeld die gebaseerd zijn op het vuurgang-waterpijp principe. Deze bouwtechniek heeft grote technische voordelen en geeft het bedrijf een aanmerkelijke voorsprong op de ketelmarkt. Bovendien heeft het bedrijf kennis en innovatie hoog in het vaandel staan. De technische specialisten van Novum helpen u dan ook graag bij het ontwikkelen van een stoomketel die perfect werkt voor de specifieke functie waarvoor u hem nodig heeft.

Productie, inspectie en onderhoud van uw stoomketel

Indien gewenst kan Novum uw ketelinstallatie ontwerpen, fabriceren, aansluiten en gebruiksklaar opleveren. Het bedrijf heeft alle kennis en ervaring in huis om iedere nieuwe installatie veilig en efficiënt te plaatsen. Ook kunnen zij bestaande installaties voor u aanpassen, zodat ze blijven voldoen aan veranderende productie- en milieueisen. Inspecties en onderhoud van uw stoomketel kunt u eveneens aan Novum overlaten. De monteurs zijn goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring in de ketel- en brandertechniek. Samen met de technische specialisten zorgen zij ervoor dat uw stoomketel altijd veilig, efficiënt en optimaal functioneert.

https://novum.nl/