De Makingof
Image default
Zakelijke dienstverlening

Organiseer een betere opslag en efficiënter transport met deze kunststof palletbox

Als je in een bedrijf werkt waarbij je vele producten moet transporteren en opslaan, dan wil je de beste verpakking hebben voor je producten. Een van de belangrijkste aspecten hierbij is de stevigheid van de verpakking, maar daarnaast is het ook handig om een methode te hebben die efficiënt omgaat met de beschikbare ruimte. Zo zijn stapelbare mogelijkheden verkieslijk omdat je zo niet alleen in de lengte en diepte van je ruimte gaat opslaan, maar daarnaast ook in de hoogte. Bij Schoeller Allibert kun je daarom rekenen op een kunststof palletbox die zowel stevig, makkelijk verplaatsbaar als eenvoudig stapelbaar is. Ieder bedrijf heeft baat bij deze innovatieve en eenvoudige oplossing voor hun opslagplaatsen en transportmogelijkheden.

Wie kan dit gebruiken?

Voor wie is deze kunststof palletbox het meest geschikt? Eigenlijk bestaan daar geen grenzen in. De meest voor de hand liggende industrie is de voedingsindustrie. Zo kun je groentes en fruit in deze kunststof palletbox opslaan zonder je zorgen te maken over de kwaliteit of versheid van de producten. Met speciale dichte en ventilerende varianten kun jij een Big Box kiezen die ervoor zorgt dat jouw producten in de optimale omstandigheden verkeren. Daarnaast draag je een steentje bij aan een beter milieu wanneer je gebruikmaakt van deze palletboxen. Schoeller Allibert werkt namelijk nauw samen met de bedrijven om versleten kunststof verpakkingsboxen terug op te vragen en te verwerken tot kunststof korrels, die ze op hun beurt verwerken tot nieuwe palletboxen.

Neem contact op met de medewerkers

Ben jij geïnteresseerd in de kunststof palletbox van Schoeller Allibert? Neem dan contact op met het team van dit bedrijf en plaats jouw bestelling. Met verschillende uitvoeringen en maten ter beschikking, kun je werkelijk profiteren van een oplossing op maat. Informeer naar de mogelijkheden bij de enthousiaste medewerkers en voor je het weet beschik je zelf over deze handige verpakkingsmethode.

https://www.schoellerallibert.be/