De Makingof
Image default
Auto's en Motoren

Peugeot heeft een ruim aanbod aan bedrijfswagens

Ben jij bedrijfseigenaar en denk je erover na om enkele bedrijfswagens aan te schaffen waarmee jouw personeel graag de baan op gaat? Breng dan zeker eens een bezoek aan Garage Scheerens. Als officieel erkende Peugeotdealer vind je bij deze auto-expert verschillende soorten bedrijfswagens van Peugeot die ongetwijfeld voldoen aan jouw professionele eisen. Van zodra je bij deze garage binnenstapt, word je vriendelijk en met een stralende glimlach ontvangen. De deskundige medewerkers staan te allen tijde voor jou klaar met deskundig advies op maat van jouw onderneming. Vraag hen dus gerust om advies!

Een ruime keuze aan bedrijfswagens

Bij deze specialist heb je ruime keuze aan verschillende Peugeot bedrijfswagens. Zo vind je in het aanbod onder andere volgende modellen van Peugeot:

  • Partner
  • Expert
  • Boxen
  • Kipwagens
  • Koelwagens
  • Grote volumes
  • Dubbele cabine

Je vind dus zeker een bedrijfsvoertuig dat aan jouw wensen voldoet. Heb je echt een specifiek bedrijfsvoertuig in je hoofd, maar vind je dit niet terug in het assortiment? Dan kunnen deze specialisten voor jou ook een specifieke auto samenstellen met diverse accessoires, helemaal naar jouw smaak. Natuurlijk krijg je graag meteen een realistisch idee van het kostenplaatje. Daarom staan alle kosten die bij de Peugeot bedrijfswagens komen kijken, overzichtelijk beschreven op de offerte die je kunt aanvragen.

Maak een afspraak voor een testrit

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod aan Peugeot bedrijfswagens dat deze garage te bieden heeft? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan de showroom van Garage Scheerens. Je kunt dan ook meteen een testrit maken met een van de auto’s zodat je meteen weet hoe deze rijdt. Spreek dus gerust een medewerker aan als je een rondje wilt rijden met een bepaald model. Heb je nog specifieke vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers. Zij helpen je graag verder.

https://www.peugeotscheerens.be/nl/