De Makingof
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe experts het reinigen van dampkappen in de horeca aanpakken

De dampkappen in je professionele keuken reinigen, een allerminst aangename taak die toch regelmatig moet gebeuren. Uiteraard moet je dit als horecabedrijf zelf regelmatig doen, maar moet je ook periodiek een expert hiervoor inschakelen. Dat is namelijk een vereiste van je brandverzekering. Maak je de installatie niet grondig schoon? Dan stapelt vet zich op, wat licht ontvlambaar is, en is de kans op een bedrijfsbrand groot. Natuurlijk wil jij dat net zo graag vermijden als je verzekeringsmaatschappij. Laat de dampkappen in je grootkeuken daarom regelmatig reinigen door een expert. Doe bijvoorbeeld beroep op Valor Services Group.

Een professionele schoonmaak van je horecakeuken

Valor Services Group biedt bedrijven heel wat diensten aan, waaronder ongediertebestrijding en het reinigen van keukens en dampkappen. Bij elke dienst gaat ze zeer doelgericht te werk met een plan van aanpak. Schakel je da Valoristen in voor het reinigen van dampkappen? Dan beginnen ze met een manuale reiniging met foam, gevolgd door een hogedrukreiniging voor een optimaal resultaat. Ook is het mogelijk om een biologische reiniging van de dampkappen te laten uitvoeren. Alle werkzaamheden verlopen volgens de geldende HACCP-normen en na afloop ontvang je een attest voor je brandverzekering.

Vraag een offerte aan voor je werkzaamheden

Ongeacht of je Valor Services Group inschakelt als je partner voor ongediertebestrijding en -preventie of voor een grondige schoonmaak van je grootkeuken en dampkappen, je bent altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Daarvoor buigt het bedrijf op een jarenlange ervaring in de sector en heel wat tevreden klanten. Wil jij het bedrijf ook inschakelen voor het reinigen van dampkappen in je horecazaak? Of om komaf te maken met ongedierte via professionele ongediertebestrijding? Vraag dan snel een offerte aan via de website van het bedrijf. Hier vind je ook alle nodige informatie over de dienstverlening van Valor Services Group.