De Makingof
Image default
Dienstverlening

Reinigen van klinkers in Hasselt

Bent u op zoek naar iemand voor het reinigen van uw klinkers in Hasselt die focust op veiligheid, ergonomie en milieuvriendelijkheid? Alfa Softwash voldoet aan alle voorwaarden. Dat bedrijf begon als een glazenwasserij, maar is ondertussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat ook andere zaken wast.

Softwash is de wasmethode bij uitstek voor klinkerreiniging

Softwash is een gebruikelijke term bij het wassen van auto’s. Alfa Softwash gebruikt deze methode echter ook voor glazen en klinkers. Bij softwash wordt een oppervlak gereinigd met een goed kuisproduct en erna met een waterstraal die onder lage druk staat afgespoeld. Het product is zo gefabriceerd dat het alle vuil losmaakt tot in de wortel, waardoor een zachte waterstraal meer dan genoeg is om alles weg te spoelen. De experten van Alfa Softwash zijn zeer gedreven in deze methode en gebruiken die niet in de carwash, maar voor het reinigen van uw klinkers in Hasselt. Het bedrijf is ondertussen ook gecertificeerd voor het gebruik van softwash en is zo het enige bedrijf in Limburg dat hiervoor gecertificeerd is. Hun specialisten zijn dus niet enkel werkzaam in Dilsen-Stokkem en doen ook niet enkel het reinigen van uw klinkers. U kan hen ook contacteren voor Betonreiniging of nog andere reinigingen. Na een softwash voor uw klinkers ziet het er niet alleen weer als nieuw uit, maar u loopt ook minder risico’s wat betreft lekkages, verkleuringen en barsten. Een proper terras geeft natuurlijk ook meer uitstraling aan uw huis en zal ervoor zorgen dat u zeker trots kan zijn op het uitzicht.

Vraag een offerte aan

U kan bij Alfa Softwash een offerte aanvragen voor het reinigen van klinkers in Hasselt, Maasmechelen of nog een andere buurt in Limburg. Wanneer u dan uw goedkeuring geeft, komen zij langs bij u thuis en reinigen ze uw klinkers en eventueel ook nog iets anders, mocht u dat aangevraagd hebben. De experten die het bedrijf naar u thuis stuurt zijn allen gecertificeerd en ook zeer betrouwbaar.