De Makingof
Image default
Dienstverlening

Schakel een advocaat in gespecialiseerd in ondernemingsrecht en bouwverzekeringen

Het intellectuele eigendom van een onderneming is een complex gegeven. Toch is het voor veel ondernemingen ontzettend belangrijk om de voldoen aan alle wet- en regelgeving daaromtrent en willen zij hun intellectuele eigendom goed beschermen. Daarom is het prettig om begeleiding te ontvangen van een advocaat die gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht. Dan bent u ervan verzekerd dat het leiden van uw bedrijf op de correcte manier gebeurd. Ook wanneer er geschillen of conflicten zijn met andere ondernemingen of binnenin uw bedrijf, dan staat de advocaat klaar om het ondernemingsrecht toe te passen. Dan wordt het geschil op een goede manier opgelost.

Vertrouw op expertise bij wijzigingen in de rechtsgebieden

Een ander rechtsgebied waar het ook prettig is om hulp te ontvangen, is op het gebied van bouwverzekeringen. In juni 2018 is de wetgeving inzake bouwverzekering namelijk grondig veranderd. De verzekeringsplicht is niet meer alleen voor bedoeld voor de architect, maar ook voor de aannemers en andere dienstverlenende (bouw)actoren die aan het project meewerken. Ook in het geval van bouwgeschillen helpen juristen u een gepaste oplossing te vinden, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid. Of het nu gaat om de juiste bouwverzekeringen afsluiten of deze aanwenden bij een geschil, een professioneel advocatenkantoor staat u ten dienst.

Een jurist inschakelen die uw noden in gedachten heeft

De juristen van Caluwaerts Uytterhoeven voorzien u graag van gedegen juridisch advies bij zaken in uiteenlopende rechtsgebieden. Zo kunt u bij dit advocatenkantoor terecht als u op zoek bent naar een advocaat die gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht, maar ook als u vragen heeft over bouwverzekeringen. Deze specialisten hebben altijd uw specifieke noden in het oog en beschikken over een ruime expertise. Heeft u behoefte aan een eerlijk advies waar u op kunt bouwen en bijstand waar u op kunt rekenen? Neem dan contact op om een afspraak te maken met een van de juristen bij Caluwaerts Uytterhoeven.