De Makingof
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak de juiste keuze en gebruik plasma cleaner

Schoonmaken van oppervlakken gebeurt vaak met chemische producten. Wat vele mensen vergeten is dat deze producten vaak bijzonder milieuonvriendelijk zijn. Met overheden die continu wetgeving ontwikkelen om de productie en verkoop van milieuonvriendelijke producten moeilijker te maken, maakt u eigenlijk gebruik van een product dat over tien jaar misschien wel aanzienlijk in prijs stijgt. Om de juiste keuze te maken, moet u investeren voor een ecologische oplossing op lange termijn waarmee u een goed resultaat kunt behalen. Daarvoor moet u bij SINVACON zijn. Dit bedrijf ontwikkelde namelijk een plasma cleaner, wat een systeem is dat efficiënt de oppervlakken in uw onderneming schoon kan maken.

Hét schoonmaakproduct van de toekomst

Bij plasma cleaner wordt er geen gebruik gemaakt van bijtende en schadelijke producten, maar krijgt u een systeem dat op moleculair niveau werkt. Zo wordt er op basis van ultraviolet licht gewerkt, wat een uitstekend middel is om organische onzuiverheden te breken en los te maken. Deze organische verbindingen reageren met zuurstofionen in het plasma en vervolgens meegevoerd via een vacuümpomp. In het geval van geoxideerd materiaal, zoals zilver of koper, maakt men gebruik van een inert gas voor een betere werking. U hoort het al; plasma cleaner is een bijzonder efficiënt maar ook buitengewoon doeltreffend middel dat voor lange tijd meegaat. Daarbovenop bewijst u ook nog eens een dienst aan het milieu. Wat wilt u nog meer?

Een uitstekend product

Bij SINVACON maken ze u graag wegwijs met de plasma cleaner. Ze kijken naar uw onderneming en leggen uit hoe u het systeem het beste implementeert in uw proces. Zodoende zult u er snel mee aan de slag kunnen gaan. Deze investering zal u op lange termijn heel wat geld besparen en daarbij ook al een stapje vooruit laten maken naar een ecologische toekomst toe. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met de medewerkers.

https://sinvacon.be/