De Makingof
Image default
Woningen

Slotenmaker JacKey voor als u in slot-nood zit

Zoveel sloten, zoveel sleutels. Deursloten, raamsloten, ladesloten, autosloten, scootersloten, hangsloten, etc. etc. Er bestaan zoveel verschillende sloten, van verschillende merken, met verschillende technieken en mechanica. Als u een kapot slot heeft wilt u direct een goede oplossing. U verwacht dat uw slotenmaker Amsterdam kennis heeft van uw slot, simpel.

Uw slot, onze zorg

Bij onze Slotenservice kunt u daar ook zeker van zijn. Al onze vakmensen krijgen continu bijscholing in de laatste technieken, maar door hun jarenlange ervaring hebben ze ook kennis van de verouderde of oudere sloten. U kunt dus op ons rekenen als u buitengesloten staat bij u monumentale huis.

Supersnel, vriendelijk en vakkundig

De klant is bij ons nog altijd Koning. Als u belt krijgt u direct uw monteur aan de lijn. Met heldere, gerichte vragen weet hij dus precies welke klus hij zo bij u gaat uitvoeren. Zo bent u er gelijk van verzekerd dat alle benodigde materialen en onderdelen in de bus liggen bij uitvoering van uw klus. Geen missende onderdelen in bestelling, geen vergeten gereedschap….. onze vakman weet waarvoor hij komt, waar hij moet zijn en heeft dus alles bij zich voor uw klus. Onze keiharde belofte aan u.

Grote klus, kleine klus

U durft het bijna niet te zeggen, maar u wilt een defect raamslotje laten vervangen. Of we daarvoor wel willen komen? Vanzelfsprekend! Wij komen voor elke klus, dus ook voor een relatief klein klusje als vervanging van een raamslotje. Of u nu een klein klusje heeft, of dat u uw volledige huis wilt voorzien van nieuw hang- en sluitwerk: bij ons bent u aan het juiste adres!

Helderheid

Voorafgaand aan de klus krijgt u een opgave van de te verwachten onkosten. Mocht de rekening mogelijk toch veel hoger uitvallen dan hoort u dat vooraf! Bij ons kunt erop vertrouwen dat wij uw rekening niet onnodig verhogen uit winstbejag. Wij investeren niet in onnodige reclame maar in tevreden klanten! Overigens kunt u ook bij onze andere vestiging slotenmaker Hilversum terecht.