De Makingof
Image default
Zakelijk

Taaltraining Engels in uw sector

Als u een functie vervult binnen een internationaal bedrijf, dan is een goede beheersing van het Engels een must. Om uw taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen heeft u een effectieve taaltraining nodig van hoge kwaliteit. U wilt niet zomaar een cursus Engels volgen, maar een training die gericht is op vaktaal, zodat u zich duidelijk kunt maken tegenover de mensen waarmee u samenwerkt. Voor dit soort taaltrainingen kunt u terecht bij The Square Mile. Onze taaltrainingen zijn specifiek gericht op een aantal verschillende sectoren, zodat u precies leert wat u nodig heeft in uw functie. 

Praktische taalcursus 

Bij The Square Mile houden we rekening met het feit dat uw werk veel tijd in beslag neemt. Daarom creëren we taaltrainingen die zo efficiënt mogelijk zijn. U hoeft op die manier geen tijd te besteden aan het aanleren van vaardigheden die u zelden nodig zult hebben in de praktijk. Ons taalinstituut biedt Engelse trainingen voor zowel de zakelijke markt, als de financiële of technische markt.

Trainingsvormen

U heeft bij ons de keuze uit verschillende niveaus en daarbij kiest u ook de trainingsvorm die bij uw situatie past. Zo kunt u bijvoorbeeld individuele trainingen volgen, maar u kunt dit ook samen met collega’s doen. Of misschien maakt u liever gebruik van coaching op afstand, of volgt u uw cursus  zakelijk Engels graag online. Ook losse workshops en spoedcursussen behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Optimale begeleiding 

The Square Mile werkt met taaltrainers die u de begeleiding bieden die u nodig heeft om optimaal rendement te halen uit uw cursus technisch Engels. Als u uw specifieke wensen aan hen kenbaar maakt, dan stellen zij een taaltraining samen die hier naadloos op aansluit. Neem voor meer informatie en voorbeelden van taaltrainingen een kijkje op de website, of neem contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

http://www.thesquaremile.nl/