De Makingof
Image default
Hobby en vrije tijd

Radiostation Polen of Duitsland

Soms is het heerlijk om naar de radio te luisteren. Dit is vaak de manier hoe we nieuwe muziek kunnen ontdekken wanneer we onze eigen playlist even zat zijn. Op heel veel mobiele telefoons is het helaas zo dat er geen FM speler meer op zet. Wat voor heel veel mensen heel jammer is. Nu heb je door middel van Radioguide.fm toegang tot verschillende radiostreams. Niet alleen heb je toegang tot alle radiostreams in Nederland maar ook radiostreams uit andere landen. Op die manier kun je ook nieuw muziek uit andere landen ontdekken. Radioguide biedt een overvloed aan van radiostreams. Wij hebben twee radiostreams voor je uitgelicht.

Tok fm online is een bekende radiostream uit Polen. Tok FM is een van de grootste radiostations van Polen en biedt dan ook een grote verscheidenheid van radioprogramma’s aan. Zo zijn er journalistieke radioprogramma’s waarbij de laatste ontwikkelen worden besproken. Daarnaast kent het ook economische programma’s. In Nederland komen zulke radioprogramma’s minder voor. In deze economische programma’s wordt er verslag gedaan van de laatste economische ontwikkelingen en worden er interviews gedaan met bekende mensen uit de zakenwereld. Daarnaast zijn er ook andere radioprogramma’s waarbij verschillende thema’s centraal staan. Daarnaast wordt er ook natuurlijk muziek gedraaid.

Rock antenne is een bekend radiostation in Duitsland dat vooral in het gebied Beieren te ontvangen is. Ook de rock antenne webradio kan makkelijk via Duitsland worden beluisterd. Rock antenne speelt net zoals de naam al suggereert voornamelijk rock muziek. Hierbij worden er verschillende genres binnen rock gedraaid. Zo is er klassieke rock, alternatieve rock maar ook meer commerciële rock gedraaid. Het radiostation richt zich voornamelijk tot de doelgroep van 25-49 jaar.

Geniet via Radioguide.Fm van nieuwe radiostations. Dit is een goede manier om nieuwe muziek te ontdekken. Twee radiostations die de moeite waard zijn om te luisteren zijn Tok FM en Rock antenne. Daarnaast zijn er honderden andere radiostations waar je uit zou kunnen kiezen.

http://www.radioguide.fm