De Makingof
Image default
Beauty en verzorging

Vernieuwend

Rotterdam is een stad waar constante innovatie wordt toegepast. Dit gebeurt op vele gebieden zo kun je hier prima terecht voor een innovatieve botox behandeling Rotterdam. Du mocht je die kwade fronsrimpel verwijderen zorg dan dat je langs botox Rotterdam gaat. Maar op veel meer gebieden is de stad vernieuwend. Zo ook bijvoorbeeld in de strijd tegen criminaliteit. De cijfers van de criminaliteit zijn al jaren dalende in Rotterdam en dat komt niet doordat de politie hier stil zit. Zo hebben ze nu ook weer een innovatief idee om lokwoningen in te gaat zetten bij de jacht op inbrekers.

De cijfers van inbraken zijn in de stad Rotterdam de laatste jaren al constant aan het dalen maar de politie wil nu niet stil gaan zitten maar juist nog meer de aanpak verscherpen. Zo het aantal inbraken de afgelopen jaren al sterk gedaald vanwege aanpakken zoals het scherper volgen van veroordeelde inbrekers uit de regio. Nu gaat de politie dus lokwoningen inzetten om de inbraakcijfers nog meer te drukken . De lokwoningen zullen komen te staan in de wijken waar er het meest wordt ingebroken. Volgens diverse bronnen zijn dit de wijken Bloemhof, Pendrecht, Delfshaven en Vreewijk. De lokwoningen staat vol met spullen die gemerkt zijn zonder dat dit voor de inbreker te zien is. Als de inbrekers daarom met de buit er vandoor gaan kunnen ze makkelijk opgespoord, gearresteerd en veroordeeld worden.

Het innovatieve karakter van de wereldstad Rotterdam zou nog meer glans kunnen krijgen als er eindelijk een nieuw voetbalstadion komt voor de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. De nieuwe kuip moet ook weer grote evenementen naar de stad trekken. Jammer genoeg lukt het de stad al jaren niet meer om grote sportwedstrijden in de stad te organiseren.  De nieuwe kuip zou dit snel kunnen veranderen dus laten we hopen dat het nieuwe stadion er snel komt.

http://injectableklinieken.nl/nl/