De Makingof
Image default
Gezondheid

Botox versus Fillers

Iedereen heeft deze 2 benaming ongetwijfeld wel al eens gehoord  en weet wel waarvoor het staat.  Ze beiden alle twee gebruikt om rimpels in je gezicht, hals, decolleté,… weg te werken. Wel zijn het 2 behandelingen met een verschillende aanpak en die ook andere werken.   Een rimpelbehandeling met botox  in Nijmegen kan je bij Injectable klinieken ondergaan. Het is een betrouwbaar bedrijf met al jarenlange kennis en ervaring, daarbij is het een bedrijf dat gespecialiseerd is in botox- en fillerbehandelingen.  Daarbij kan je ook voor een behandeling botox in Rotterdam terecht waar zij ook een vestiging hebben.

Botox is een van de meeste gedane behandeling in de cosmetische wereld, het zal ongetwijfeld de meeste gedaan behandeling wel zijn.  Botox heeft ook nog zoveel andere mogelijkheden waar niet veel mensen van op de hoogte zijn, vooral diegene die  hier informatie over opgezocht hebben weten dit waarschijnlijk. Botox  kan ook gebruikt worden voor mensen die last hebben van overmatig zweten en migraine. Wel is het geen middel om volledig van je migraine af te komen want het kan er enkel voor zorgen dat de aanvallen van migraine minder frequent voorkomen en dat de intensiteit van de aanvallen ook afzwakken. Indien je botox na X aantal maanden weer verdwenen is, moet je deze operatie wel weer ondergaan voor het zelfde effect te verkrijgen.

Fillers is naast botox ook een behandeling die veel uitgevoerd word.  Hierbij  kan je 2 categorieën opmaken, namelijk de permanente  fillers en natuurlijk de niet –permanente fillers behandeling.   Deze methode word het meeste uitgevoerd als men  de lippen of wangen wilt behandelen.  Voor echte diepe rimpels met groeven kan je hier ook best van gebruik maken voor een optimaal resultaat te verkrijgen.  Twijfel je nog wat de beste optie is? spreek dan eerst een informerend gesprek af met de arts zodat deze jou kan bijstaan met de keuze en zeggen wel optie volgens hem de beste optie is voor jou maar je keuze blijft nog altijd vrij natuurlijk.

http://injectableklinieken.nl/nl/