De Makingof
Image default
Auto

Een auto leasen of een auto kopen? Wat is tegenwoordig de beste keuze?

Of je een auto het beste kunt leasen of kunt kopen is niet eenduidig te zeggen. Het verschilt namelijk per situatie. Als je weet dat je de auto niet snel zult verkopen en dus investeert in een auto voor de lange termijn dan is het vaak beter om een auto te kopen. Net al met een huis huren of kopen is het handig om te huren als je weet dat je op den duur weer vertrekt en het is beter om te kopen als je van plan bent om lang op dezelfde plek te wonen.

Waar hangt de keuze vanaf bij het leasen van een auto?

Als je overweegt om bijvoorbeeld een Renault te leasen, dan is het goed om het volgende bij jezelf na te gaan. Ben je van plan om lang in deze Renault te gaan rijden of wil je juist om de 2 tot 3 jaar een nieuw model? Vind je het fijn om elke maand gewoon een vast bedrag te betalen? Ben je van plan om veel te gaan rijden of juist niet? Wil je altijd garantie of juist niet? Het antwoord op deze vragen bepaald of het geschikt is om een auto te leasen.

De voordelen van het leasen van een auto

Een Renault Trafic leasen heeft nogal wat voordelen. Deze voordelen geven je ook meteen een antwoord op de vraag of je zou moeten leasen of niet. Allereerst heb je minder maandelijkse kosten als je least. Ten tweede kun je elke 2 tot 3 jaar een nieuw model uitzoeken. Ten derde krijg je altijd auto’s met de beste veiligheidsmaatregelen. Ten vierde heb je altijd garantie als je een auto least. Tot slot hoef je geen tijd en moeite te spenderen aan het kwijtraken van je oude auto.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen