De Makingof
Image default
Auto

Een Volkswagen Caddy leasen, het overwegen waard

Je werkt als pakketbezorger en je wilt graag het meest ideale voertuig voor je werkzaamheden. De nieuwste Volkswagen Caddy lijkt perfect voor je werkzaamheden, maar er kleeft een groot nadeel aan: een gloednieuwe auto is erg duur en wat als je het voertuig wordt gestolen of als je als vrij snel schade krijgt aan je voertuig? Gelukkig is er ook een andere mogelijkheid, je kunt namelijk een Volkswagen Caddy leasen. Voor veel professionals kan leasen een prettige en voordelige optie zijn.

De voordelen van leasen

Als ervoor kiest een Caddy te leasen, krijg je van de leasemaatschappij het nieuwste model van de auto die je wenst. Tegen een vast maandelijks leasebedrag kun je voor een bepaalde periode in het voertuig rijden. Een groot voordeel daarbij is dat je geen wegenbelasting, geen verzekering en geen afhandeling in het geval van schade hoeft te betalen. Als de wagen je zodanig goed bevalt dat je hem ook na de leaseperiode wenst te behouden, bieden veel leasemaatschappijen de mogelijkheid om na de leaseperiode de wagen tegen betaling van de restwaarde over te nemen. 

Belangrijke voorwaarden

Alvorens je besluit om een leasecontract te ondertekenen, is het wel van belang dat je enige stabiliteit en zekerheid hebt. In het geval van een leaseauto is het namelijk verplicht dat je op maandelijkse basis een bepaald aantal kilometers aflegt. De wegenbelasting en verzekering betaal je niet zelf, maar de brandstof wel. Er is dus sprake van een bepaald kostenplaatje voor langere tijd waar je niet van mag afwijken. In het geval dat je beroepshalve geen stabiliteit en zekerheid hebt over je inkomsten en het aantal kilometers dat je rijdt, kan leasen wellicht in je nadeel uitvallen

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen