De Makingof
Image default
Auto

Ik wil een auto leasen voor mijn bedrijf, waar moet ik op letten?

Als je hebt besloten dat je een auto wilt leasen voor je bedrijf zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Je moet natuurlijk eerst het juiste merk bepalen. Welk merk past bij mij en mijn bedrijf. Hoeveel opslagruimte heb ik nodig en wat wil ik vervoeren. Gereedschappen, materialen of alleen goederen om te bezorgen bij klanten. Dat zijn dingen waar je eerst goed over na moet denken voordat je een beslissing neemt over welke auto het moet worden.

Welk merk auto kan ik het beste leasen voor mijn bedrijf?

Een goede keus maken voor je nieuwe bedrijfsauto is misschien lastig, maar toch valt het uiteindelijk wel mee. Zo kun je bijvoorbeeld een Citroën Berlingo leasen. Een prima auto die je niet snel in de steek laat onderweg. Een lekker vlot model waar je prima mee voor de dag komt bij je klanten. Natuurlijk kun je op je leaseauto ook je logo laten zetten en het adres van je website of je telefoonnummer. Zo kunnen klanten die je zien rijden of je auto ergens zien staan op het idee gebracht worden om eens een kijkje te nemen op je site of contact met je op te nemen.

Ik heb mijn keus gemaakt, hoe nu verder?

Zodra je weet welke auto het moet gaan worden kun je op het internet vergelijken welke leasebedrijven jouw favoriete merk in hun assortiment hebben en wat de leaseprijs is. Die kan nog worden aangepast, want het telt mee of je bij voorbeeld al schadevrije jaren hebt opgebouwd voor je autoverzekering. De leaseprijs is daar deels uit opgebouwd en zal dan dus lager uitpakken. Zo kun je snel en eenvoudig de juiste keuze maken voor jouw nieuwe leaseauto

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen