De Makingof
Image default
Banen en opleidingen

Verzekeringsmakelaar / Verzekeringsadviseur

Verzekeringsadviseur

Onze clixebnt is een succesvolle onafhankelijke verzekeringsmakelaar en onafhankelijk bankagent landstreek zottegem. Dit loyaal team geel deskundig advies op maat voor particulieren, zelfstandigen en kmo’s. Ter uitzetting van het team zijn wij vanuit hays bank & verzekeringen gent nu op zoek naar een commercieel pleiter in verzekeringen.

Functieomschrijving

In deze functie als verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor de vervaardiging in gevarixeberde verzekeringstakken ( varia ). Je bekijkt de clausules, vervaardiging offertes en polissen op, waarbij je onderhandelt met diverse maatschappijen. Je zal adviesgesprekken voeren met ( bovenal ) bestaande klanten en zo de verzekeringsportefeuille proactief overigens uitdiepen. Je hebt hierbij een luisterend oor voor de noden van de klanten en zal een oplossing op maat aanreiken. Je werkt zowel naar particulieren als naar zelfstandigen en kmo ’s toe.

Profiel

Voor deze vacature van verzekeringsadviseur kan je bij optie nu ( een eerste ) relevante ervaring presenteren in de verzekeringen. Heb je een bachelor financie- en verzekeringswezen en wil je ervoor gaan? dan kan je ook in aanmerking komen. Als nodig ben je bereid om bijkomende opleidingen te volgen. Bekende van brio is een troef. Overigens kan je vlot overweg met de courante softwarepakketten. Je bent communicatief, klantgericht en kan inspelen op commerciële opportuniteiten. Het opbouw van een langetermijnrelatie staat voor jou centraal. Tot slot ben je collegiaal, flexibel en kan je onafhankelijk werken.

Vereisten bachelor na bachelor

Aanbod

Je komt terecht in een plezierig en professioneel kantoor waar je actief kan coxf6pereren aan de verdere groei. Een goede service en klantgerichte werkwijze staan hier centraal. Je crexebren deel uit van een collegiaal en stabiel team. Ongeacht een goede werksfeer mag je schatten op een aantrekkelijk salarispakket met o. A. Een groeps- en hospitalisatieverzekering en variabele bonus. Men biedt jou een voltijdse of 4/5de tewerkstelling aan in mooie werktijden.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/verzekeringsmakelaar.html