De Makingof
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat smart lockers installeren voor uw bezoekers of medewerkers

Soms kan het erg vervelend zijn als u uw spullen nergens veilig kunt opbergen. Tegenwoordig nemen we steeds duurdere spullen mee wanneer we bijvoorbeeld naar de fitness gaan of een middagje gaan zwemmen. Denk aan een smartphone, een tablet of een mooie tas die u zeker niet wilt verliezen. Dan is het fijn wanneer er goede kluisjes beschikbaar zijn waar u persoonlijke bezittingen met een gerust hart kunt opbergen. Vooral in zwembaden, fitnesscentra en scholen is dit geen overbodige luxe. Wilt u uw bezoekers ook deze luxe aanbieden? Bekijk dan de mogelijkheden voor een systeem met smart lockers.

Meerdere beschikbare systemen die passen bij uw gebruikers

Smart lockers zijn kluisjes die openen en sluiten dankzij een slimme elektronische sluiting. Het grote voordeel is dat de gebruikers niet met een fysieke sleutel hoeven rond te lopen die regelmatig kwijtraakt. Het is dus een stuk veiliger en ook handiger voor uw eigen administratie, want met de smart lockers van Eurobox Continental is handmatig opschrijven voorbij. Er zijn verschillende systemen beschikbaar afhankelijk van uw wensen:

  • Een stand-alone systeem die gebruikmaakt van een pas en een scanner. Hier hoeft u dus zelf niet tussen te zitten, gebruikers reserveren zelf een van de smart lockers.
  • Een systeem dat werkt met centraal pasbeheer waarmee de beheerder kluisjes toekent aan een bepaalde pas. Dit is vooral handig voor abonnementhouders of eigen medewerkers.
  • Een web-based systeem maakt het vergrendelsysteem helemaal digitaal.

Integreer het systeem dat bij uw bedrijfsvoering past

Wilt u graag weten welke smart lockers het beste bij uw bedrijf passen? Neem dan eens contact op met de experts van Eurobox Continental om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een kennismaking komen uw wensen aan bod en ontdekt u wat perfect bij uw bedrijfsvoering past. Daarna wordt het systeem voor u geïntegreerd en geïnstalleerd zodat u hier zelf geen tijd en energie in hoeft te steken.

https://eurobox.be/smart-lockers/smart-lockers/