De Makingof
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn clip in extensions?

Als je de modebladen een beetje bijhoud heb je vast wel over de clip in extensions gelezen. Het zijn haren gemaakt van natuurlijk of synthetisch materiaal. Ze worden gebruikt om eigen haren verder te complimenteren.

Verlengen

Veel vrouwen maken gebruik van clip in extensions  om hun eigen haren te verlengen. Ze willen dus langer haar maar niet jaren erop wachten. Met de clip in extensions is het mogelijk om binnen een uur je eigen haren langer te maken. Je kunt dit gewoon zelfs thuis doen zonder naar een kapper of beautysalon te gaan. Naast je haren langer maken kun je de clip in extensions ook gebruiken voor meer volume of voller haren. Voor meer informatie bezoek website om er meer over te lezen.

De clip in extensions kopen

Nu wil je vast weten waar je de clip in extensions kunt kopen. Tegenwoordig hoef je het huis niet eens uit om clip in extensions te kopen. Je kunt namelijk beauty producten gewoon online kopen op internet. Je kiest uit wat je wilt en rekent dit online af. De clip in extensions worden dan de volgende dag thuisbezorgd. Als je ze morgenavond nodig hebt kun je het dus nu nog bestellen en krijg je het op tijd thuis geleverd.