De Makingof
Image default
Auto

Op leasebasis een bestelauto

Wat is nu het grootste voordeel van een bestelauto leasen? Volgens velen is dit toch wel de duidelijkheid die je hiermee voor jezelf en je onderneming verschaft. Je hebt immer direct precies inzichtelijk wat je kwijt zal zijn per maand aan autokosten. Dit komt omdat je geen losse rekeningen meer hoeft te verwachten. Je hebt de kosten aan de leasemaatschappij voor het maandelijks leasen van een auto en je hebt eventueel nog de brandstofkosten, maar daarmee heb je dan ook direct alles gehad. Dit maakt het gemakkelijk en inzichtelijk en dit is natuurlijk op zakelijk gebied zeer aantrekkelijk te noemen.

Onderhoud en keuring met zakelijk leasen 

Wanneer je een bestelauto leaset, dan heb je dus eigenlijk geen omkijken naar de zorg ervoor. Natuurlijk moet je het niet als een raceauto gaan beschouwen, maar de keuring en het onderhoud worden verzorgd met behulp van de leasemaatschappij. Dit is immers allemaal opgenomen in het contract dat je met hen hebt afgesloten. Dit maakt het voor jou als ondernemer een stuk gemakkelijker. Hoe minder zorgen om randzaken je hebt, hoe meer je je immers kunt richten op zaken die voor jouw bedrijf van belang zijn. Je hebt dus simpelweg je handen meer vrij om te kunnen ondernemen. Dit is een groot voordeel.

De juiste auto

De flexibiliteit uit zich ook in het kiezen van de juiste bestelauto. Dit kan je namelijk ook in alle rust doen. Je kunt daarbij hulp krijgen van de maatschappij waar je de auto leaset. Bedenk je hierbij ook goed dat je waarschijnlijk net iets meer kunt doen met je budget. Je hoeft immers niet direct het hele aankoopbedrag af te rekenen. Dit houdt dus ook in dat je waarschijnlijk een net iets betere, duurdere en uitgebreidere bestelauto kunt kiezen en dus ook net iets beter voor de dag kunt komen. Dit kan jouw onderneming dus sterk ten goede komen wanneer je het goed aanpakt.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/